Вашето мнение за нас:

..Доц. д-р Илия Вълков д. м. може да се характеризира само с една дума - ЧОВЕК! ЧОВЕК - внимателен и загрижен за пациента! ЧОВЕК, вдъхващ увереност у болния, че всичко ще бъде наред! Лекар, който е честен, а не комерсиален! ПРОФЕСИОНАЛИСТ - с голямо сърце! Сърдечно му благодаря, че от "насипно състояние" /без хирургическа интервенция, каквато всички други лекари искаха да извършат/, за по-малко от една седмица, ме изправи на крака и ми показа, че все още и у нас съществуват истински лекари! Аз и моето семейство му пожелаваме много, много здраве! Бъдете благословен, доц. Вълков! ... Ценка и Любомир Тодорови, Лом

 

 

...Д-р. Овчаров ли ? Голям Човек и отличен Неврохирург! Нашето семейство му желае много ,много здраве !Бьди Благословен !...Й.Н.

 

...За нас Д -р Овчаров е бог, той оперира моя съпруг от дискова херния като магюсник с престой два дни в болницата. Денят му започва в 7 часа сутринта първо от болн. стая... ..с усмивка на лице. Благодарни сме до днес на ръката и сърцето му ! Да е здрав и успешен дълги години !!!...П.И.

 

...Д-р.Овчаров вие за мен сте бог за което ви благодаря отново вие ме дигнахте от заковането легло знаете бях неподвижна и ви пожелавам бог да благослови с вашето семейство .Пожелавам много здраве също така вие заслужавате целогодишно да получавате награда за д-р на годината в БГ. пожелавам Ви го от сърце. Весело посрещане на новата 2019год.от вашата пациентка Веселка Цветанова гр Троян...

 

...Искам да Ви изкажа безкрайната си благодарност за това, че мога повторно да ходя. Безкрайно уважавам целия Ви екип...И.М

..."Искам да изкажа най-големи благодарности на целия екип на клиника " Неврохирургия" - д-р Овчаров, д-р Катя Любенова ( анестезиолог), д-р Илия Вълков , д-р Валери Таблов, на сестрите в реанимацията, на сестрите в клиниката и на санитарките. Златни ръце имате, д-р Овчаров!!! Шапка Ви свалям! Пожелавам на всички само здраве!"... Р. Ж.

 

..."Впечатлен съм от отношението и вниманието, от огромния Ви професионализъм и прекрасното отношение към пациентите, от отличната организация и грижите, които полагате за нас - пациентите !Гордея се, че в България има клиника както вашата! Невероятни сте!...С обич и благодарност"... К. К.

..."Вашите грижи, внимание и изключителен професионализъм направиха престоят ми тук много приятен. Благодаря ви и от сърце ви желая успех!"... Х. А.

..."Дълбок поклон. За щастието на децата, чиито родители сте спасили, за щастето на родителите, чиито синове и дъщери сте върнали при тях!"... Е. К.

...Уважаеми д-р Овчаров, Възможността да бъда Ваша пациентка ми даде увереност и надежда, че в България има лекари, за които можеш с уважение и възхита да кажеш, че това е Лекарят, от който можеш да получиш необходимата помощ. За когото можеш да кажеш: Това е моят лекар. Моля, да приемете моите благодарности за усилията, които положихте за излекуването ми... Н.М.

Thanks! Message sent.